Kasımpaşa Erzurumspor'u Konuk Edecek

Süper Lig'in 19.haftasında oynanacak olan mücadelede Kasımpaşa ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşı karşıya gelecek.

18.01.2021-17:32 - (Son Güncelleme: 18.01.2021-17:32) Kasımpaşa Erzurumspor'u Konuk Edecek

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda saat 19.00'da oynanacak olan karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

Ev sahibi Kasımpaşa'da hafta içi oynanan Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu karşılaşmasında Fenerbahçe karşısında alınan yenilginin ardından kupa maçının telafisini bu maçı kazanarak yapmak istiyor. 

Konuk ekip Erzurumspor'da ise durum aynı. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu karşılaşmasında Alanyaspor'a 4-1 ile kaybederek kupadan elenen Erzurumspor ligde alacağı puan ile taraftarlarını güldürmek istiyor.

Ligde iki takım arasında oynanan son 2 mücadelede 1 karşılaşma Kasımpaşa galibiyetiyle 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. 

Ligde oynadığı son karşılaşmada Aytemiz Alanyaspor'u 10 kişi kaldığı karşılaşmada 2-1 ile geçen Kasımpaşa evinde oynayacağı Erzurumspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkıyor. 

Erzurumspor ise Süper Lig'de oynadığı son karşılaşmada Fenerbahçe karşısında 3-0'lık mağlubiyet alarak alt sıralardan kurtulamadı.

Kasımpaşa cephesinde en golcü isim 5 gol ile Armin Hodzic olurken Erzurumspor'da en golcü isim ise 4 golü bulunan Novikovas

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal