Kasımpaşa Dieumerci Ndongala ile Anlaşmaya Vardı

Devre arasında teknik direktör Tayfur Havutçu’nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız veren Kasımpaşa’da hedef Ndongala.

14.01.2020-16:02 - (Son Güncelleme: 14.01.2020-15:58) Kasımpaşa Dieumerci Ndongala ile Anlaşmaya Vardı

Devre arasında teknik direktör Tayfur Havutçu’nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız veren Kasımpaşa’da hedef Ndongala.

İstanbul ekibi, Genk'te kadro dışı kalan Dieumerci Ndongala'yı sezon sonuna kadar ücretsiz kiralayacak. Eğer kiralama kontratı Kasımpaşa tarafından fesh edilmez ise 1.5 milyon Euro’luk zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek.

Belçika ekibi Genk, Dieumerci Ndongala'yı Kasımpaşa'ya kiraladı.
Belçika'dan Le Soir'ın paylaştığı habere göre; Genk'in yeni teknik direktörü Hannes Wolf, idmanlardaki disiplinsiz hareketleri sebebiyle Ndongala’yı önce uyardı, sonrada kadro dışı bıraktı. Raporu yönetime de sunan Wolf, Ndongala'nın takımdan gönderilmesini istedi.

Kasımpaşa, Ndongala için sıcak baktığı ve anlaşma sağlandı. Bunun üzerine Kasımpaşa, Ndongala için Genk'e bir kiralama ücreti vermeyecek. Ancak Kasımpaşa kulübü futbolcunun kiralık sözleşmesini son tarihe kadar fesh etmediği takdirde 1.5 milyon Euro’luk mecburi satın alma maddesi devreye girecek.
Standart Liege altyapısından çıkan 28 yaşındaki Kongolu sağ açık Ndongala, profesyonel kariyerinde çıktığı 232 karşılaşmada 32 gol kaydetti ve 33 asist yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal