Kartal O Haberle Sarsıldı!

Spor Toto Süper Lig 30. haftasında evinde Evkur Yeni Malatyaspor'u ağırlayan ve karşılaşmadan 3-1 galip ayrılan siyah beyazlılar şampiyonluk yarışında ben de varım derken, karşılaşmanın ikinci devresinde yaşanan olay moralleri bozdu.

23.04.2018-09:18 - (Son Güncelleme: 23.04.2018-09:18) Kartal O Haberle Sarsıldı!

Spor Toto Süper Lig’de 30. hafta mücadelesinde konuk ettiği Evkur Yeni Malatyaspor’u 3-1’le geçen Kara Kartal Caner Erkin’den gelen haberle sarsıldı.

Siyah beyazlıların tecrübeli oyuncusunun dün oynanan Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasında sağ diz iç yan bağlarında ikinci derece yırtık tespit edildi. Başarılı sol bekin yapılan kontrollerin ardından sezonu kapattığı öğrenildi. Caner Erkin, sakatlığı nedeniyle karşılaşmanın 53. dakikasında oyundan çıkmış ve yerine Gökhan Gönül oyuna dahil olmuştu.

Siyah beyazlı kulüp, Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasında sakatlık geçirip oyundan çıkmak zorunda kalan Caner Erkin ile ilgili kulübün resmi sitesinden bir açıklama yayınladı.

Beşiktaş Kulübü, resmi internet sitesinden Caner Erkin ile ilgili yaptığı açıklamada, "E.Y. Malatyaspor maçında sakatlanan oyuncumuz Caner Erkin'in yapılan ortopedik muayenesi ve Acıbadem Fulya Hastanesi'nde çekilen MR'ı sonucu; sağ diz iç yan bağ (Grade 2) yırtığı tespit edildi. Caner Erkin, özel dizlik ile tedavi edilecektir" ifadelerini kullandı.

Başarılı sol kanat oyuncusunun yaklaşık 3-4 hafta yeşil sahalardan uzak kalacağı ve bu sezonun kalan maçlarında siyah beyazlı formayı giyemeyeceği belirtildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal