Kartal: 'Muriqi, Rize'de Olsaydı 18 Milyon Euro’ya Transfer Olamazdı'

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal Vedat Muriç transferi ve gündeme dair açıklamalar yaptı.

21.08.2020-11:40 - (Son Güncelleme: 21.08.2020-11:35) Kartal: 'Muriqi, Rize'de Olsaydı 18 Milyon Euro’ya Transfer Olamazdı'

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, transfer planlarından, Vedat Muriç'in gönderilmesine kadar birçok konuda değerlendirmelerde bulundu.

'RİZE'YE OYUNCU GETİRMEKTE ZORLANIYORUZ'

Başkan Kartal, gelecek sezon hedefleri ve transfer hazırlıkları ile alakalı olarak 'İnşallah Tomas hoca ile iyi yerlerde olacağız. Geçen sezon yaşadığımız sıkıntıyı çekmek istemiyoruz. Transferlerimizi düzgün yapmaya çalışıyoruz. Ama Rize'ye oyuncu getirmekte zorlanıyoruz. Yabancı oyuncular genelde İstanbul'u ve Antalya'yı tercih ediyorlar. 'Çocuğumun burada okulu yok' diyorlar. Bu nedenle çoğu kez Rize'yi tercih etmiyorlar. Yabancı golcü transferi yapacağız. Ama ismini açıklamak istemiyoruz. Açıklıyorsunuz, olmuyor. Dile getirdiğimizde başka kulüp talip oluyor ve fiyatı yükseliyor' ifadelerini kullandı.

Kartal, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den kiralanan ve 1 senelik kontratı biten Oğuz Kaan Güçtekin için 'Hocamızın vereceği karara göre hareket edeceğiz' dedi.

'VEDAT BİZDE OLSAYDI'

Rizespor Başkanı 'Muriç'in bu rakama transfer olacağını tahmin ediyor muydunuz? Lazio'ya transferi gerçekleştirdiği takdirde bonservisin karından mı alacaksınız?' sorusuna şu cevabı verdi: 'Tabii Rizespor'da olsaydı 18 milyon euroya transfer olamazdı. Fenerbahçe'de olunca fiyatı da yükseliyor. Fenerbahçe'nin oyuncusudur. Hayırlı olsun. Transfer gerçekleşirse Bonservisin karından yüzde 15 alacağız.'

GÖKHAN AKKAN-BEŞİKTAŞ HAKKINDA

Beşiktaş'ın istediği iddia edilen kaleci Gökhan Akkan için Başkan Kartal, 'Resmi teklif almadık. Takımda kalacağını düşünüyorum' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal