Kartal Liverpool'un Golcüsüne Kancayı Taktı!

Alvaro Negredo ve Vagner Love'dan istediği verimi alamayan Beşiktaş’ta yönetim, gelecek sezon için forvet transferine hız verdi.

29.05.2018-10:26 - (Son Güncelleme: 29.05.2018-10:24) Kartal Liverpool'un Golcüsüne Kancayı Taktı!

Geride kalan sezonun devre arasında Cenk Tosun’u İngiltere'ye gönderen siyah beyazlılar, önümüzdeki sezon için çok kaliteli bir golcü arıyor.

Sezon başında transfer edilen Negredo ve devre arasında kadroya katılan Vagner Love’un beklenen performansın altında kalması sonrası önümüzdeki sezon kadroya mutlaka golcü bir isim katmayı hedefleyen siyah beyazlı yönetim harekete geçti.

AHMET NUR ÇEBİ ÇOK İSTİYOR

Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman'ın yanı sıra transferden sorumlu yöneticiler, Umut Güner, Ahmet Nur Çebi ve Ali Naibi farklı oyuncularla görüşmelerini sürdürürken Ahmet Nur Çebi'nin en çok istediği ve ilgilendiği oyuncunun Daniel Sturridge olduğu öğrenildi.

Deneyimli yönetici, İngiliz futbolcunun Türk menajeri Hasan Anıl Eken'le son 1 haftada 2 defa görüşme sağladı. Ayrıca Sturridge ile de WhatsApp'tan temasa geçti. Çebi’nin İngiliz yıldıza, imza atmadan önce İstanbul'u gelip gezmesini ve bu sayede daha rahat karar vermesini söylediği bildirildi.

Fotomaç

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal