Karşıyaka’nın Avrupa’daki Rakipleri Belli Oldu!

Basketbolda FIBA Avrupa Kupası'nda tur atlamayı başaran tek temsilcimiz Pınar Karşıyaka'nın I Grubu'ndaki rakipleri ve maç programı açıklandı.

22.11.2018-13:05 - (Son Güncelleme: 22.11.2018-13:02) Karşıyaka’nın Avrupa’daki Rakipleri Belli Oldu!

Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un da grup aşamasında yer aldığı ancak gruplarında ilk 2 sıranın dışında kalarak veda ettiği turnuvada, C Grubu'nu 2. sırada bitiren Pınar Karşıyaka, 2. turda mücadele etme hakkı kazandı.

Gruplarında ilk 2 sırayı elde eden 16 takımın ikinci turda 4 gruba ayrıldığı turnuvada Pınar Karşıyaka, Avrupa serüvenini I Grubu'nda sürdürecek. İzmir ekibi, grupta Almanya'dan s.Oliver Würzburg, Macaristan'dan Szolnoki Olaj ve Kosova'dan Z Mobile Priştine takımlarıyla ilk 2 sırada yer almak adına mücadele edecek.

Bu 4 grubu yine ilk 2 sırada bitiren takımlar, FIBA Şampiyonlar Ligi'nden gelecek 8 ekiple elemeli son 16 turunda birbirlerine rakip olacak. Ardından da çeyrek, yarı final ve final müsabakaları oynanacak.

Pınar Karşıyaka, 12 Aralık Çarşamba günü start alacak ikinci tur maçlarında ilk olarak deplasmanda Szolnoki Olaj ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimizin I Grubu'ndaki maç programı şu şekilde:

12 Aralık Çarşamba: Szolnoki Olaj-Pınar Karşıyaka

19 Aralık Çarşamba: Pınar Karşıyaka-s.Oliver Würzburg

9 Ocak 2019 Çarşamba: Pınar Karşıyaka-Z Mobile Priştine

23 Ocak Çarşamba: Pınar Karşıyaka-Szolnoki Olaj

30 Ocak Çarşamba: s.Oliver Würzburg-Pınar Karşıyaka

6 Şubat Çarşamba: Z Mobile Priştine-Pınar Karşıyaka

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal