Karşıyakalı Cenk Özbey: '9 Yıldır Bekliyoruz'

Coronavirüs salgını sebebiyle tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de spor faliyetlerine 19 Mart’tan bu zamana kadar ara verilmişken TFF 3. Lig 2'nci Grup’ta Play-Off mücadelesinde olan Karşıyaka’nın yıldızlarından Cenk açıklamalarda bulundu.

08.04.2020-13:55 - (Son Güncelleme: 08.04.2020-13:49) Karşıyakalı Cenk Özbey: '9 Yıldır Bekliyoruz'
Liglere 2.5 ay ara verilmişken, haziran ayında tekrardan faliyete haziranda geçeceği söylenirken Cenk, “Futbolu çok özledim. Maça çıkmayı çok özledim. Yazın sezon arasında ligin tekrar başlayacağını biliyoruz ama böyle beklemek çok zormuş. Şimdi lig oynanabilse nerdeyse Play-Off başlayacaktı" ifadelerini kullandı.

Hakan, Battal ve Mustafa Değirmenci’yle beraber 20 gündür tesiste kalıp gıda alışverişi haricinde dışarı adım atmadıklarını söyleyen deneyimli oyuncu, “Bir futbolcu 2 hafta antrenman yapmazsa 2 ay geriye gider, hem formunu hem koordinasyonunu kaybeder. Hepimize verilen bireysel antrenmanların yanında tek tek sahada da koşup formumuzu korumaya çalışıyoruz" sözlerini söyledi.

Liglerin salgın geçtiğinde kesinlikle tamamlanması gerektiğini belirten oyuncu, “Ligin haziranda tekrar başlayıp çarşamba-pazar maçlarıyla kısa periyotta bitirileceğini düşünüyorum. Tarih uzarsa futbolcuları bu kez de sıcak zorlar. Biz kendimizi her an başlayacak gibi hazır tutacağız. Sezon yeniden başlayınca 2'nci Lig hedefimize ulaşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

9 YIL BEKLEDİ SALGINA DENK GELDİ

Karşıyaka’nın altyapısından çıkan defans oyuncsu Cenk’in haziranda yapmayı düşündüğü düğün salgın zamanına denk geldi. Geçtiğimiz yaz bedelli askerlik görevini yapan yıldız oyuncu, “Nişanlım Sümeyye’yle 9 yıldır bekliyoruz. 28 Haziran’a düğün tarihi alıp bütün hazırlıkları yaptık. Onda da düğünümüz eşi görülmemiş dünya çapındaki pandemi dönemine denk geldi. Devletten hazirandaki düğünlerin ertelendiğiyle ilgili bir karar da çıkmadı. O tarihte ligin de devam etme ihtimali var. Şu an ne olacağını bekliyoruz" diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal