Karşıyaka’dan Örnek Davranış

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Selçuk Yaşar Tesisleri'ne ihtiyaç olduğu durumda coronavirüsü ile savaş için Sağlık Bakanlığı'nın hizmetine açabileceğini açıkladı.

27.03.2020-12:39 - (Son Güncelleme: 27.03.2020-12:37) Karşıyaka’dan Örnek Davranış

Dünya çapında yayılan ve ciddi sorunlara yol açan coronavirüsü hastalığı (COVID-19) için Karşıyaka Spor Kulübü´nden örnek olacak ciddi bir haber geldi.

Ülkemizde de salgına yakalanan sayısı hızla arttığı ve tüm dünyanın alarma halinde olduğu coronavirüsü için Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri´nin arzu edildiği an İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Sağlık Bakanlığı´nın hizmetine bırakılabileceğini açıkladı.

Coronavirüs ile mücadelede beraberliğin önemine vurgu yapan Büyükkarcı, şu ifadeleri kullandı:

“Tüm dünya zor ve kritik günlerden geçiyor. Dünya genelinde coronavirüsüne bağlı ölüm sayısı 22 bini aştı. Ülkemizde de vaka sayısı gün geçtikçe maalesef yükseliyor. Dünyayı tehdit eden bu virüsle hep birlikte mücadele büyük önem taşıyor. 3 spor salonu, 2 kamp merkezi ve idari binanın yer aldığı Çiğli Selçuk Yaşar Tesislerimiz coronavirüsü ile savaşta istenildiği an İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Sağlık Bakanlığı´nın kullanımına tahsis edebiliriz. Bu virüsten ülke olarak hep birlikte mücadele ederek kurtulabiliriz. Her türlü fedakarlığa hazırız.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal