Karşıyaka'dan Kral Hareket!

Karşıyaka Spor Kulübü (KSK), tüm tesislerini sağlık çalışanlarına sundu. Başkan Büyükkarcı: 'Halkımızın sağlığı için her fedakarlığa hazırız..." dedi.

28.03.2020-12:25 - (Son Güncelleme: 28.03.2020-12:21) Karşıyaka'dan Kral Hareket!
Coronavirüsle savaşta ön safta yer alan sağlık çalışanları için güzel bir hareket yapıyor. İzmir’in köklü takımlarından Karşıyaka, tüm tesislerini sağlık çalışanları için hizmete açma kararı aldı.

Kulübün 3 spor salonu, 35 oda ve 70 yataklı kamp tesislerini sağlık çalışanları için ayarladıklarını aktaran KSK Başkanı Turgay Büyükkarcı, bu hareketle beraber İzmir’in bir ilke daha imza attığını belirtti.

Büyükkarcı, "Göztepe, Altınordu, Altay ve Buca kulüpleri de böyle bir katkıyı seve seve yapacaklardır. Tüm İzmir kulüpleri, bu sese kulak verecektir. Bizler spor camiası olarak ilk ateşi yakan olduk. Tüm İzmir’in dinamiklerini, ’haydi İzmir’ diyerek, taşın altına ellerini sokmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yetkililerle gerekli görüşmeleri yapıp izinleri aldıklarını söyleyen Büyükkarcı, "Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi bizle irtibata geçti. Hazır olduğumuzu söyledik. Halkımızın sağlığı için her fedakarlığa hazırız" diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal