Karşıyaka, Lideri Devirmek İstiyor!

TFF 3. Lig 2. Grup'ta pazar günü lig birincisi Kocaelispor'a misafir olacak Play-Off hattındaki Karşıyaka'da teknik adam Soner Tolungüç, maç sonuna kadar mücadeleyi bırakmayacaklarını söyledi.

27.02.2020-13:40 - (Son Güncelleme: 27.02.2020-13:34) Karşıyaka, Lideri Devirmek İstiyor!
Grupta son 5 karşılaşmada 4 zafer, 1 beraberlik kaydeden Karşıyaka'da kritik 90 dakikaya tam ekip hazırlandıklarını vurgulayan Tolungüç, "Türkiye'nin iki büyük camiası çok önemli bir maça çıkacak. Rakibimiz uzun süredir lider ve zirvede rahat durumda. Biz de üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz. Hedefimiz Play-Off'tan bir üst lige çıkmak. Onun için mücadelemizi yapacağız. Son düdüğe kadar savaşacağız" ifadelerini kullandı.

Ekip içinde forma rekabeti oluşturduklarından bahseden Tolungüç, "İkinci yarıların zor olacağını biliyorduk. Hazırlıklarımızı ona göre yaptık. Kadromuzda derinliği yarattık. Bu bizim için büyük bir avantaj" diye konuştu.

Ayrıca Karşıyaka seyircilerinin Kocaeli maçı için başlattığı seferberlik de devam ediyor. Karşıyaka taraflarlarının şimdiden 16 otobüsü doldurduğu, karşılaşma gününe kadar sayının 25 otobüse çıkmasının ön görüldüğü söylendi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal