Karşıyaka Bülent Zeren'i Unutmadı...

Türkiye'nin en ciddi spor hekimlerinden bir tanesi olan, Karşıyaka'nın efsane hekimi Op. Dr. Bülent Zeren, yaşamını yitirmesinin 1. dönümünde Doğançay Mezarlığı'ndaki mezarının başında anıldı.

10.02.2020-16:32 - (Son Güncelleme: 10.02.2020-17:53) Karşıyaka Bülent Zeren'i Unutmadı...
Zeren'in Karşıyaka'nın en ciddi adamlarından biri olduğunu aktaran Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, "Bülent Zeren benim de 20 yıldır tanıdığım ve yan yana ameliyatlar yaptığım, çok değerli bir insandı. Onun bıraktığı her şey bize emanet. Karşıyaka daima gururla adını yaşatacak ve manevi mirasına sahip çıkacaktır. Bülent ağabeyimizi, aramızdan ayrılışının birinci yıl dönümünde büyük özlem, sevgi ve saygıyla anıyoruz" ifadelerini kullandı.

Bülent Zeren´in ölümünün sonrasında, başkanlığını yaptığı Karşıyaka Spor Adamları Derneği'nde (KARSAD) bayrağı devralan Ahmet Diker de, "Bülent ağabeyi anlatacak kelime bulamıyorum. O vefa adamıydı, o sporcuların dostuydu, o gerçek bir Karşıyaka sevdalısıydı. Onu çok özlüyoruz. Bizlere emaneti olan adını yaşatmak için elimizden geleni yapacağız. Sağlığında çok önem verdiği ve büyük emeklerle kendine ait konutta Ekrem Güçsav'la kurduğu, yüzlerce Karşıyakalı'nın anılarının sergilendiği, 'Karşıyaka Spor Tarihi Müzesi'nin kapılarının Karşıyakalılara tekrar açılması en büyük dileğimizdir" diyerek konuşmasını bitirdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal