'Kariyerimde Fatih Terim'in Etkisi Çok Büyük'

İtalya’nın Hellas Verona takımında kiralık olarak forma giyen Koray Günter, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

22.02.2020-16:59 - (Son Güncelleme: 22.02.2020-16:56) 'Kariyerimde Fatih Terim'in Etkisi Çok Büyük'

İtalya’nın Hellas Verona takımında kiralık olarak forma giyen Koray Günter, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'a ilk geldiğimde 19 yaşındaydım. Birçok hoca ile çalıştım ve her hocamdan bir şeyler öğrendim. Beni o dönem Mancini transfer etmişti. Galatasaray'da talihsiz bir sakatlık yaşadım. Fatih Terim ile fikir alışverişinde bulundum ve İtalya'ya transfer oldum. Fatih Terim, İtalya'ya gitmeden önce bana İtalyanca öğrenmemi söyledi. Fatih Hocama çok teşekkür ediyorum. İtalyanca öğrenmem başarılı olmamda en önemli etken oldu.

Basın toplantısını İtalyanca yaptığımda çok mutlu oldum. Benim için o an unutulmazdı. Benim için çok özel bir andı. Ben yaz döneminde İtalyanca öğrenmeye başladım. Bunu bana Fatih Hoca da tavsiye etmişti. Futbolda özellikle de defans oyuncuları aynı dili kullanmalı, takım içerisindeki iletişim için de çok önemli. Ben defans oyuncusuyum ve hayalim İtalya'da oynamaktı. Bunu da gerçekleştirdim.

Ronaldo'ya karşı rakip olmak güzel bir duygu. İtalya'da savunma oyuncuları çok farklı çalışıyor. İtalya'da taktik savunması çok önemli. İtalya'da her hafta çok önemli forvetlere karşı oynuyoruz. Higuaín, Ibrahimovic, Lukaku, Dzeko, ve Ronaldo gibi dünya yıldızları İtalya Ligi'nde. Söylediğim isimler çok tecrübeli ve yıldız isimler. Hocalarımız bizi hafta içerisinde çok iyi hazırlıyor.

Türkiye Ligi'ni takip ediyorum. Çok iyi bir lig, bu sezonda kıyasıya bir rekabet var. Ailem Bursa'da yaşıyor. Türkiye'yi özlüyorum. Tatillerde Türkiye'ye geliyorum. Elbette Türkiye'ye bir gün dönmek isterim. Futbolda her şey olabilir. Şu anda Verona'dayım ve burada çok mutluyum. A Milli Takım hedefim her zaman var. Altyapı eğitimimi Almanya'da aldım. Her futbolcunun A Milli Takım hedefi vardır.

Her iki takımın mutlak kazanması gereken bir maç. 6 puanlık bir maç. Fenerbahçe'nin galibiyete daha çok ihtiyacı var. Umarım örnek bir derbi olur. Fenerbahçe-Galatasaray derbisini İtalya'da da takip ediyorlar, bu derbi İtalya'da çok konuşuluyor. Temennim dostça bir derbi olsun. Sadece futbol konuşulsun

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal