Karius’a Talip Çok!

Beşiktaş'ın Liverpool'dan kiraladığı Alman file bekçisi Loris Karius'un Avrupa'daki taliplerinin sayısı artıyor. Karius ile en son Portekiz'in Sporting ve Belçika'nın Anderlecht kulüplerinin istediği iddia edildi.

24.03.2020-13:38 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-13:34) Karius’a Talip Çok!

Beşiktaş, İngiliz devi Liverpool'dan kiraladığı Loris Karius ile sezon bitiminde yollarını ayırmaya planlarken Alman file bekçisinin de talipleri çoğalıyor. İngiltere Premier Lig takımlarından West Ham'ın takip ettiği belirtilen Karius için şimdi de Anderlecht kulübü araya girerken Portekiz medyasından da yapılan haberler sonrası Belçika ekibinin mali açıdan bu transfer adına işinin kolay olmadığı belirtildi.

Portekiz temsilcisi Sporting, sezon bitiminde Loris Karius'u takımına katmak isterken bu transferde Anderlecht'e göre daha avantajlı olarak adı anılıyor.

2-2 biten Trabzonspor karşılaşması sonrası Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Karius kiralık. Sözleşme şartlarını da düşünürsek, sezon sonunda kendisiyle yola devam etmeyeceğimizi söyleyebilirim" şeklinde ifade ederken Alisson ve Adrian gibi kalecileri takımında bulunduran Liverpool'un da Karius'u kadroda istemediği belirtiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal