Karius: 'Sevgilimi Türkiye'ye Getireceğim'

Beşiktaş'ın Alman kalecisi Loris Karius, dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgını ile ilgili önemli bir açıklama yaptı.

17.03.2020-11:30 - (Son Güncelleme: 17.03.2020-11:31) Karius: 'Sevgilimi Türkiye'ye Getireceğim'
Beşiktaş ekibinin oyuncuları, Pazar günü yapılan Galatasaray maçından önce aralarında bir toplantı yaptılar. Bu görüşmeye Beşiktaş kulübünün doktorlarının da dahil olduğu öğrenildi.

Eşi İtalyan asıllı olan Boateng ile senelerce bu ülkede top koşturan Ljajic ile koronavirüsün ciddi bir seviyede etkiledği İspanya'dan gelen Ruiz'in çok korktukları görüldü.

"BÜTÜN AİLEMİ GETİRİRİM"

Özellikle yabancı oyuncuların tedirginliklerinden bahsettikleri toplantıda Loris Karius ve Sergen Yalçın'ın yardımcılarından Stefano Marrone'nin gerçekleştirdiği konuşma dikkat çekti.

Almanya ve İngiltere'nin koronavirüsle verdiği mücadelede sınıfta kaldığından bahseden Karius, "Türkiye'de kendimi güvende hissediyorum. Sophia'yı da (sevgilisi) getireceğim. Burada Almanya'dan daha güvende olur" ifadelerini kullandığı söylendi.

Marrone ise, korku yaşayan oyuncular Boateng ve Ljajic'e, "Benim şansım olsa bütün ailemi Türkiye'ye getiririm" dediği bildirildi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal