Karagümrük'te Hem Oyuncu Hem de Teknik Direktör Olan Erkan Zengin'den Açıklama!

Erkan Zengin, Türkiye A Milli Takımı oyuncularının 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Fransa maçından sonra asker selamı vermesiyle ilgili, "Tabii ki gurur duyuyoruz. Ben aslında bu işlere fazla girmek istemiyorum. Futbolla bunu kıyaslayamam. Bu benim konum da değil. Ben sadece vatanım için her şeyi yaparım"

18.10.2019-17:05 - (Son Güncelleme: 18.10.2019-17:03)

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te Cüneyt Dumlupınar'dan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen ve aynı zamanda futbolcu olarak da İstanbul ekibinde kaptanlık görevi yapan Erkan Zengin, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

"ZOR BİR SÜREÇ BENİ BEKLİYOR"

Teknik direktörlük görevinin yanı sıra sahadaki görevini yapacağını vurgulayan Zengin, "Heyecanım oldu tabii ki. Ben zaten sahadayım, buraya şampiyon olmaya geldim. Zor bir süreç beni bekliyor. Bu görevi aldığımda olacak mı olmayacak mı şeklinde düşünmedim. Benim kafamda futbolcu olarak şampiyonluk var. Bunu ben sahada katkımla göstereceğim. Ben bunu bir ağabey, kardeş ve kaptan olarak devam ettiriyorum. Ben sahada görevimi yapacağım. Hocalar var, onlar da devam edecek" diye konuştu.

"OYNAYABİLDİĞİM KADAR FUTBOL OYNAYACAĞIM"

Henüz futbolu bırakma düşüncesinin olmadığını ifade eden 34 yaşındaki oyuncu, "Oynayabildiğim kadar futbol oynayacağım. Futboldan sonra da ne olacağını Allah bilir, bakacağız. Böyle bir şeyi yapıp yapmama hakkında çok düşündüm. Her şeye pozitif bakıyorum. Neden olmasın, başarırsak da çok güzel olur diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal