Karadeniz Fırtınası Ankara'da Galip

Süper Lig'in 21.haftasında Trabzonspor, Gençlerbirliği deplasmanındaydı. Karadeniz ekibi iyi oynadığı karşılaşmada 3 puanı 2-1'lik skorla aldı.

24.01.2021-14:17 - (Son Güncelleme: 24.01.2021-14:17) Karadeniz Fırtınası Ankara'da Galip

Karşılaşmaya hızlı başlayan bordo mavililer arka arkaya pozisyonlardan Djaniny ve Nwakaeme ile yararlanamadı. Baskısı sürdüren Trabzonspor dakikalar 36'yı gösterirken Caleb Ekuban'ın harika asistinde Djaniny'nin kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleciden sıyrılıp topu ağlara göndermesiyle 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol pozisyonu yaşanmazken Trabzonspor, Gençlerbirliği'ne karşı ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarının başlamasıyla birlikte arka arkaya değişiklik yaparak oyunun seyrini değiştirmek isteyen Gençlerbirliği'nin bu çabası yeterli olmadı. Ev sahibi ekibin baskısını arttırmak istediği dakikalarda Trabzonspor'un kontra ataktan yakalamış olduğu fırsatta Caleb Ekuban'ın 54.dakikada kaydettiği gol ile farkı 2'ye çıkaran Trabzonspor galibiyete oldukça yaklaştı.

Karşılaşmada dakikalar ilerledikçe farkı azaltmak için baskısını arttırmak isteyen Gençlerbirliği'nin bu çabası karşılaşmanın son anlarına doğru dakikalar 86'yı gösterdiğinde penaltı atışına döndü. Penaltıyı Piris ile gole çeviren kırmızı siyahlılar karşılaşmada skoru 2-1'e getirerek umutlanmıştı. 

Kalan dakikalarda baskısını arttırarak tüm riskleri alan Gençlerbirliği aradığı golü bir türlü bulamadı ve konuk ekip Trabzonspor sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi olurken 33 puana yükselerek ligde 5.sıraya yükseldi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal