Karabükspor’un Eski Oyuncusu Shelton’dan Üzücü Haber!

Karabükspor formasını Süper Lig’de 2011-2013 yılları arasında terleten Luton Shelton, Amyotrofik Lateral Skleroz (ALS) hastalığına yakalandı.

13.10.2018-16:50 - (Son Güncelleme: 13.10.2018-16:47) Karabükspor’un Eski Oyuncusu Shelton’dan Üzücü Haber!

Kırmızı beyazlı ekipte 2 sezon forma giyen ve süratiyle ön plana çıkan Shelton, merkezi sinir sisteminde, omurilik ve beyin sapı adı verilen kısımda motor sinir hücrelerinin (nöronlar) kaybından doğan ALS hastalığına yakalandı.

Süratiyle Jamaikalı ünlü atlet Usain Bolt’a benzetilen ve Türkiye’yi her fırsatta çok sevdiğini belirten Shelton’ın hastalığını eşi Bobbette Shelton duyurdu. Rusya ekibi Volga’da 78 numaralı formayla mücadele ederek Karabük’e olan sevgisini gösteren Jamaikalı oyuncunun ALS hastalığına yakalandığı haberi ülkesinde ve geçmişte forma giydiği kulüplerde şok etkisi yarattı.

Shelton’un hastalığına ilişkin açıklamalarda bulunan eşi Bobbette, “Hayatlarımız onun etrafında dönüyor, çünkü her şeye ihtiyaç duyuyor.” dedi.

Jamaikalı forvetin babası ise ALS hastalığı olan biriyle iletişime geçtiğini ve oğluna umut vermesi adına onunla konuşmasını istediğini belirterek, “O zaman daha ümitli hissediyordu ancak şu an hastalık onu daha agresif bir duruma getirdi." şeklinde konuştu.

Shelton’un 2006 senesinde oynadığı İsveç Ligi ekibi Helsingborg, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ALS hastalığına yakalanan oyuncu için, “Luton Shelton tedavi edilemez hastalık ALS’ye yakalandı. Dualarımız Shelton ve ailesine gidiyor.” ifadelerine yer verdi. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal