Karabükspor’dan Çağlar Şahin Akbaba İddialarına Yanıt!

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Mehmet Aytekin, Galatasaray’a transfer olduğu öne sürülen genç kaleci Çağlar Şahin Akbaba ile ilgili açıklamalarda bulundu.

12.07.2018-11:48 - (Son Güncelleme: 12.07.2018-11:46) Karabükspor’dan Çağlar Şahin Akbaba İddialarına Yanıt!

Spor Toto 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor’un başkanı Mehmet Aytekin kalecileri Çağlar Şahin Akbaba’nın Galatasaray’a transfer olduğu iddialarına ilişkin, "Kalecimiz Çağlar Şahin Akbaba’nın Galatasaray’a transfer olduğu haberleri gerçeği yansıtmamaktadır." ifadesini kullandı.

Aytekin, son zamanlarda bazı futbolcuları ile ilgili basında transfer haberlerinin çoğaldığını vurgularken, takımda transferle ilgili bir gelişme olduğunda resmi sitelerinden açıklamada bulunduklarını söyledi.

Bu haberlerden birinin de genç kaleci Çağlar Şahin Akbaba için yapıldığını belirten Aytekin, şu ifadeleri kullandı:

"Kalecimiz Çağlar hakkında bazı basın yayın organlarında haberler yapılmaktadır. Kalecimiz Çağlar Şahin Akbaba’nın Galatasaray’a transfer olduğu yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Çağlar şu anda bizimle birlikte 1. etap kamp çalışmalarındadır. Evet bazı takımlar bize Çağlar için başvurmuştur fakat bu takımlar içerisinde Galatasaray yoktur. Kardemir Karabükspor’un çıkarları doğrultusunda istediğimiz koşulların oluşması halinde kalecimizi herkes transfer edebilir fakat şu anda böyle bir durum söz konusu değildir. Sezon başında gerçekleşmeyen şeylerin gerçekleşmiş gibi haber yapılmasına karşıyım. Bu durum zaten zor durumda olan kulübümüzü daha da yıpratır, futbolcumuzun kafasını karıştırır. Böyle bir transfer gerçekleşirse kamuoyu ile paylaşılacaktır."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal