Karabükspor Teknik Direk Töründen Galatasaray Maçı Yorumu! Artık 1.Ligi Düşüneceğiz

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a evinde 7-0 gibi farklı bir skorla yenilen Karabükspor teknik patronu, maç sonu bazı gerçekleri itiraf etti.

03.03.2018-22:21 - (Son Güncelleme: 03.03.2018-22:16) Karabükspor Teknik Direk Töründen Galatasaray Maçı Yorumu! Artık 1.Ligi Düşüneceğiz

Galatasaray'a farklı mağlup olan Karabükspor'un teknik patronu Levent Açıkgöz karşılaşmanın ardından basının karşısına geçti.

İŞTE AÇIKGÖZ'ÜN AÇIKLAMALARI:

"Valla söylenecek pek bir şey yok, her şey ortada. Çok iyi antrenman yapıyoruz ama maça çıktığımız an, erken bir gol... Tabi moral bozabilmekte erken yenen gol... Sonrasında peş peşe yediğimiz goller de var... İkinci yarı Galatasaray daha çok kalemize akınlar düzenlese skor çok daha farklı olabilirdi. Maalesef bu acıyı çekeceğiz" diyerek ekledi.

ARTIK HEDEFTE 1.LİG VAR

"Oyuncularıma bir şey söylesem doğru olmaz zira ellerinden geldiğince maça odaklanıyorlar maçtan önce ama bir talihsizlik var peşimizi bırakmayan... Böyle oynaya oynaya gelecek sezona hazırlanacağız." şeklinde yorum yaparak artık bir alt ligi düşünmeye başladıklarını belirtti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal