Karabağ, Maçlarını Türkiye'de Oynamak İstiyor

Azerbaycan'ın Karabağ Futbol Kulübünün sportif direktörü Emrah Çelikel, UEFA Avrupa Ligi'ndeki iç saha maçlarını kardeş ülke Türkiye'de oynamayı istediklerini bildirdi.

21.10.2020-15:38 - (Son Güncelleme: 21.10.2020-15:35) Karabağ, Maçlarını Türkiye'de Oynamak İstiyor

UEFA, Dağlık Karabağ'da yaşanan gelişmeler nedeniyle Ermenistan ve Azerbaycan'da oynanacak kulüp ve milli olmak üzere tüm uluslararası müsabakaları ikinci bir karara kadar askıya almıştı.

Emrah Çelikel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Azerbaycan'da oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçlarının ikinci bir karara kadar askıya alındığını, karşılaşmaların başka ülkelerde oynanacağını belirtti. Çelikel, maçların kardeş ülke Türkiye'de oynanmasını istediklerini belirtti, şunları söyledi:

TÜRKİYE'Yİ İSTİYORUZ

Karabağ'ın iç saha maçları için şimdilik Macaristan, Polonya ve Kıbrıs Rum Kesimi'nin önerdik. UEFA'ya alternatifler sunduk. bunların arasında Türkiye de var. Tercihimiz maçların Türkiye'de oynanması.

KARARI UEFA VERECEK

Karabağ Kulübü Basın Sözcüsü Nurlan İbrahimov ise şöyle konuştu: Son kararı UEFA verecek. Fakat biz karşılaşmaların kardeş ülke Türkiye'de oynanmasını istiyoruz.

SİVASSPOR'LA AYNI GRUPTALAR

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda yer alan Karabağ, ilk iç saha maçını 29 Ekim'de İspanya'nın Villarreal takımı ile yapacak. Karabağ'ın gruptaki diğer rakipleri ise Demir Grup Sivasspor ile İsrail temsilcisi Maccabi Tel-Aviv.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal