Kara Kartal' dan Transfer Çalışmaları Başladı! İlk Aday Belli Oldu

Siyah Beyazlılar'dan Yunus Mallı hamlesi. Görüşmeler Yapıldı.

12.12.2019-14:08 - (Son Güncelleme: 12.12.2019-14:20) Kara Kartal' dan Transfer Çalışmaları Başladı! İlk Aday Belli Oldu

Beşiktaş'ta transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları' Almanya'da Yunus Mallı'nın transferi için abisi ile görüşme gerçekleştirdi.

İstenilen performansı bir türlü sergileyemeyen Jeremain Lens yapılan tüm baskılara rağmen takımdan ayrılmayı kabul etmediği Hollandalılı oyuncuyla benzer tavrı sergileyen Tyler boyd'un üzerine Beşiktaş transferde köşeye sıkıştı. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin talimatı ile kanat transferleri ertelendi. 

Yaklaşık bir süredir Brüksel merkezli olmak üzere Almanya, Hollanda ve Belçika'da forvet ve orta saha transferleri için bir takım görüşmelerde bulunan Erdal Torunoğulları'nın  Almanya'da forvet oyuncusu Yunus Mallı'nın abisi İlhan Mallı ile bir araya geldiği kaydedildi.

YUNUS MALLI GELMEYE İSTEKLİ

EURO 2020 için Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı öğrenilen Yunus Mallı için Siyah Beyazlılar Wolsfburg'u kiralama yöntemi ile ikna etmeye çalışacak.

BU SEZON FORMAYA HASRET KALDI

Yönetici Erdal Torunoğulları'nın görüşmelerde bulunduğu Yunus Mallı bu sezon sadece 1 maçta 24 dakika forma giyebildi. Yunus Mallı'nın Wolsfburg ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal