Kapalı Kapılar Ardında Kavga! 'Biz size çıkın konuşun diyoruz siz ceket ilikliyorsunuz'

Skandal boyutlara gelen hakem hataları karşısında suspus olan yönetime tepki gösteren Fatih Terim, Florya'ya kimseyi kabul etmiyor.

08.07.2020-12:43 - (Son Güncelleme: 08.07.2020-14:41) Kapalı Kapılar Ardında Kavga! 'Biz size çıkın konuşun diyoruz siz ceket ilikliyorsunuz'

HABER365SPOR / ÖZEL

Geçtiğimiz hafta evinde Trabzonspor’a kaybederek hem şampiyonluk yarışından kopan hem de Şampiyonlar Ligi hedefinden bir hayli uzaklaşan Galatasaray’da Fatih Terim ile yönetim arasında köprüler atılmış durumda.

"BİZ ÇIKIN KONUŞUN DEDİKÇE SİZ DÜĞME İLİKLİYORSUNUZ"

3-3 biten Gaziantep FK maçından sonra yayıncı kuruluş aracılığıyla yönetime açık bir mesaj gönderen, kapalı kapılar ardında ise özellikle Abdurrahim Albayrak’ı hedef aldığı belirtilen Fatih Terim’in Florya’ya hiç kimseyi Kabul etmediği belirtilirken, tecrübeli teknik adamın Albayrak’ın yanı Yusuf Günay ve Başkan Mustafa Cengiz’le konuşmadığı öğrenildi. Saha içerisinde yaşanan hakem hataları karşısında suspus olan yönetime ‘Konuşun, bizi yalnız bırakmayın, biz konuştuğumuzda dünyanın cezasını alıyoruz’ çıkışında bulunduğu ifade edilen Terim’in sinir küpü olduğu bildirilirken, başarılı çalıştırıcının Abdurrahim Albayrak’a ‘Yaşananları görüyorsunuz ama sadece bakıyorsunuz. Biz size çıkın anlatın konuşun diyoruz, sizse bırakın ağzınızı açmayı birilerini gördüğünüz zaman ceket düğümlemek için sıraya giriyorsunuz’ dediği kaydedildi.



Başakşehir – Galatasaray maçında Göksel Gümüşdağ’la karşı karşıya gelen Abdurrahim Albayrak’ın sergilediği tavır sarı kırmızılı camianın büyük tepkisini toplamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal