'Kaos Trabzonspor'un İşine Yaramaz'

Fanatik Gazetesi ve Spor yazarı Serhat Demirtaş, Trabzonspor ile Erzurumspor arasında oynanacak karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulundu.

12.02.2020-12:19 - (Son Güncelleme: 12.02.2020-11:54) 'Kaos Trabzonspor'un İşine Yaramaz'

Fanatik Gazetesi ve Spor yazarı Serhat Demirtaş, Trabzonspor ile Erzurumspor arasında oynanacak karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulundu.

İşte o açıklamalar:

Ligin en can alıcı, en kritik periyoduna girdik. Artık önümüzdeki maçlara bakma dönemi geride kaldı. Her 90 dakika, hem zirvedekiler hem de alt sırada kümede kalma savaşı verenler için bir final. Doğal olarak bizim futbol gerçeklerimiz paralelinde demeç savaşları da başladı. Özellikle hakemlerimiz de bu duruma çanak tutan işler yapınca ortalık erkenden toz duman oldu. En iddialısından en az iddia sahibine kadar herkes bundan nasibini alıyor. Haliyle Trabzonspor da yani...

Bordo-Mavililer belki de polemiklerin merkezindeki ekip. İthamlar, suçlamalar, karşı yanıtlar derken, yeri geliyor Trabzonspor’un özellikle bu sezon lige kattığı rengi unutur duruma düşüyoruz. Oysa ki bu süreci yakın geçmişte bizzat yaşamış camiadan bahsediyoruz. O malum süreçlerde Trabzonspor’un nice yıldızlarla dolu kadroları büyük hayal kırıklıklarıyla çıktı. Her başkan camiayı futbola döndürmek için dünya yıldızlarını takıma kazandırdı ama ne tribünler doldu, ne de istenen sonuçlar ortaya çıktı.

Durum bu kadar sabitken bu kez tamamen futbola dönmüş, camia olarak başarıya kilitlenmiş, buraya kadar da işi çok iyi getirmiş bir Trabzonspor var ortada. Bundan sonrasının da devamının gelmesi için mümkün olduğunca sahada kalınması gerekiyor. Çünkü Fırtına’nın en iyi yaptığı iş sahada. Son dönemlerin en dengeli kadrosu, birleşmiş taraftarı ve tek yumruk olmuş camiasıyla bu yolun sonunun görünmesi isteniyorsa gerilimden mümkün olduğunca uzak durmak, takımı adeta pamuklara sarmak gerekiyor. Bu noktada da en önemli görev elbette yönetime düşüyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal