Kameni’den Yönetime Mesaj Var!

Fenerbahçe’nin sezon başında kadrosuna kattığı Kamerunlu file bekçisi Kameni’den yönetime mesaj gönderdi.

25.05.2018-10:45 - (Son Güncelleme: 25.05.2018-10:43) Kameni’den Yönetime Mesaj Var!

Fenerbahçe’ye sezon başında İspanyol ekibi Malaga’dan transfer olan ancak istediği kadar forma şansı bulamayan Kamerunlu eldiven sarı lacivertli yönetime mesaj gönderdi. Deneyimli oyuncunun  “Geri dönmek istemiyorum. Beni ya satın ya da kiraya verin.” dediği öğrenildi.

Sarı lacivertli ekibin sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Carlos Kameni gemileri yaktı. Sarı-lacivertli ekipte verilen şansları değerlendiremeyen ve ligin son dönemlerinde kulübeden kurtulamayan Kamerunlu kaleci takımdan ayrılmak istediğini bildirdi. Tatilden sarı lacivertli idarecilere mesaj gönderen 34 yaşındaki kaleci, "Geri dönmek istemiyorum. Beni ya satın ya da kiraya verin. Forma şansı bulacağım bir takıma gitmek istiyorum" dediği belirtildi.

Carlos Kameni, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 9'u Spor Toto Süper Lig'de olmak üzere 16 karşılaşmada görev yaparken, kalesinde 20 gole engel olamadı. Tecrübeli eldiven, 4 Mart'ta Kadıköy'de 3-2 mağlup oldukları Teleset Mobilya Akhisar karşılaşması sonrası bir daha Aykut Kocaman'dan şans bulamadı.

Sarı lacivertli idarecilerin, sezon başında bonservis bedeli ödemenden kadrosuna kattığı Kameni'nin transferi konusunda kolaylık sağlayacağı ifade edildi.

Fotomaç

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal