Kalinic Transferine Vida Darbesi!

Beşiktaş'ın Atletico Madrid'den transfer etmeyi planladığı Nikola Kalinic'in, vatandaşı Domagoj Vida ile mali durumlara dair gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Beşiktaş'a sunduğu isteklerini değiştirdiği ve bu sebeple transferin iptal olduğu öne sürüldü.

01.10.2020-11:57 - (Son Güncelleme: 01.10.2020-12:40) Kalinic Transferine Vida Darbesi!

Beşiktaş'ın uzun zamandır peşinde olduğu Nikola Kalinic hakkında şok bir iddia camiada deprem etkisi yarattı. TUTTOmercadoWEB'in Dnevno gazetesinin iddialarına göre Kalinic, Beşiktaş'taki mali duruma dair vatandaşı Domagoj Vida'dan bir ikaz geldi. İkili içerisinde geçen konuşmanın ardından ise Kalinic'in şartlarını değiştirdiği ve transferin bu sebeple iptal olduğu aktarıldı.

FAZLA MAAŞ İSTEDİ

Beşiktaş, uzun zamandır Atletico Madrid ile Kalinic hakkında toplantıları sürdürüyordu. Golcü futbolcu ile ise 2.5 milyon Euro artı bonuslar şeklinde bir anlaşma yapılmıştı. Ancak Kalinic, Vida ile gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından ödeme garantili 3 milyon Euro'luk bir maaş isteğinde bulundu ve bu aşamada transfer gerçekleşmedi.

MİLLİ TAKIMDAN ARKADAŞLAR

Nikola Kalinic ve Domagoj Vida, Hırvatistan Milli Takımı'ndan arkadaşlar. İkili, Hırvatistan'ın Avrupa futbolundaki tekrar yükselişinde kritik rol oynayan milli takım kadrolarında beraber görev yapmışlardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal