''Kagawa'nın Transferi 3 Dakikada Yapıldı''

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yücel, Shinji Kagawa'nın transferinin 3 dakikada yapıldığını ve Kagawa’nın 3 dakikada 2 gol attığını belirtti.

06.02.2019-11:16 - (Son Güncelleme: 06.02.2019-11:17) ''Kagawa'nın Transferi 3 Dakikada Yapıldı''

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yücel, Shinji Kagawa'nın transferinin 3 dakikada yapıldığını ve Kagawa’nın 3 dakikada 2 gol attığını belirtti.

Beşiktaş Kulübü Pazarlama ve Yeni Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yücel, Antalyaspor mücadelesinde 2 gol atan Japon futbolcuları Shinji Kagawa'yla ilgili olarak, "3 dakikada transfer bitti, 3 dakikada 2 gol attı. Kısmetli, muazzam bir iş oldu." ifadelerini kullandı.

Shinji Kagawa transferine ilişkin bilinmeyenleri gazetecilere aktaran Hüseyin Yücel, Japon yıldızın, özellikle Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve transfer komitesinin uzun süredir kolladığı bir futbolcu olduğunu belirtti.

"Bir şekilde olmuyordu, kısmet son güneymiş." diyen Yücel, açıklamasına şu şekilde devam etti:

"Başkan, ben, Şenol Güneş ve Ali Naibi bir sohbet esnasında takımın gidişatını konuşuyorduk. Aklıma Kagawa geldi, 'Hocam Kagawa konuşuluyor, nasıl bir oyuncu?' dedim. Hoca da 'İyi oyuncu.' dedi. 'Bizde iş yapar mı?' diye sordum, 'Tabii ki yapar.' dedi. 'O zaman neden almıyoruz?' dedim, 'Para yok ki Hüseyinciğim.' dedi. 'Tamam ben sponsor oluyorum, elimi taşın altına koyarım, sen yeter ki onay ver.' dedim. Hoca da 'Benim açımdan sıkıntı yok.' deyince Ali Naibi'ye ne kadar istediklerini sordum, '1,5 milyon avro.' dedi. '750 bin avro teklif edelim ne kaybederiz.' dedim. 'Olmaz, Milan da istiyor.' deyince 'O zaman Milan'da oynasın, biz 750 bin avro verebiliyoruz bakalım neler oluyor.' dedik. Başkan da 'Ali ben de 250 bin veriyorum, git içeri 1 milyon avro teklif et, Beşiktaş'ın cebinden bir kuruş çıkmadan bu transferi bitirelim.' dedi. Ali 3 dakika sonra gelip 'Başkanım hayırlı uğurlu olsun, iş bitti.' dedi. 3 dakikada transfer bitti, 3 dakikada 2 gol attı. Kısmetli, muazzam bir iş oldu."

Kagawa'nın daha da iyisini gerçekleştirebileceğine inandığını söyleyen Yücel, "Transferi 3 dakikada bitse de Beşiktaş için 1 ay önce bulunan bir futbolcu değil. Burada transfer komitesinin de çalışmaları göz ardı edilemez, buradan Umut Bey'e de teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal