Kagawa'dan Derbi Açıklamaları

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Galatasaray ile mücadele edecek. Oynanacak olan dev derbi öncesinde siyah-beyazlıların Japon yıldızı Shinji Kagawa, açıklamalarda bulundu.

30.04.2019-11:21 - (Son Güncelleme: 30.04.2019-11:32)

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Türk Telekom Stadı'nda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş, zirve ya emin adımlarla ilerliyor. Galatasaray ise lider Medipol Başakşehir'in 2 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor.

Beşiktaş'ın devre arasında Borussia Dortmund'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Shinji Kagawa, Galatasaray derbisi hakkında açıklamalarda bulundu.

Sergilediği performans ile herkesin takdirini kazanan Japon yıldız, 'Son haftalarda 90 dakika takımda kalamıyorum ama takımla birlikte çalışmalarımı sürdürüyorum. Galatasaray maçı çok zor geçecek. Haftaya takım halinde savaşacağız' şeklinde konuştu.

'SAHAYA ÇIKTIĞIMIZ ZAMAN İŞLER DEĞİŞİR'

Galatasaray forması giyen yakın arkadaşı Yuto Nagatomo hakkında da konuşan Kagawa, 'Nagatomo ile ilk kez resmi bir maçta rakip olacağız. Başka takımların oyuncusuyuz. Sahaya çıktığımızda işler değişir. Maçın ardından tekrar sarılırız ama maç içinde hata yapma şansımız yok. 45, 60, 70 dakika ne kadar oynarsam fark etmez kazanmak için oynayacağım. Şampiyon olmak istiyorsak kazanmak zorundayız' ifadelerini kullandı.


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal