Kadın Basketbolculardan 'Evde kal' Mesajı

Dünyayı etkisi altına alan coronavirüs tehdidine karşı BOTAŞ Spor Kulübü’nün yetenekli basketbolcusu Büşra Akbaş ve OGM Ormanspor’un deneyimli kaptanı Nilay Kartaltepe, "Evde kal" mesajı verdi.

07.04.2020-10:10 - (Son Güncelleme: 07.04.2020-10:05) Kadın Basketbolculardan 'Evde kal' Mesajı
BOTAŞ Spor Kulübü’nün yıldız basketbolcusu ve 2. kaptanı Büşra Akbaş, ikazları ciddiye alma  konusunun altını çizerek, “İçerisinde bulunduğumuz bu zorlu dönemde koronavirüs salgını tehlikesine karşı herkes üzerine düşen görevi yerine getirmeli. Kendiniz ve sevdikleriniz için yapılan tüm uyarıları dikkate alarak zorunlu haller dışında lütfen evinizden ayrılmayın. Evinde kal Türkiye” ifadelerini kullandı.

NİLAY KARTALTEPE: EVDE EGZERSİZLERİMİ YAPMAYA DEVAM EDİYORUM

OGM Ormanspor’un deneyimli kaptanı Nilay Kartaltepe ise evde idman yaptığını vurgulayarak, “Hem ülkemiz, hem dünya çok zor bir süreçten geçiyor. Bu dönemde zorunlu haller olmadıkça evlerimizde kalalım. Kendimiz ve sevdiklerimiz için tedbirler alalım. Ben de kendi sağlığım ve ailemin sağlığı için gerekli önlemleri alıyorum. Bu süreçte evimde egzersizlerimi yapmaya devam ediyorum. Hep beraber gerekli talimatlara uyalım ve evimizde kalalım. Evinde kal Türkiye” sözlerini söyledi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal