Kadıköy 'Kumdan Kale' Oldu!

Evinde Galatasaray ve Trabzonspor'a kaybeden Fenerbahçe'de en son 2014-15 sezonunda kupa alınması camiayı derinden sarstı.

18.06.2020-09:33 - (Son Güncelleme: 18.06.2020-11:29) Kadıköy 'Kumdan Kale' Oldu!

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Trabzonspor’a elenen Fenerbahçe’de kupa hasreti 6 sezona çıktı. Geçtiğimiz sezon tarihinin en kötü yıllarından birini yaşayan ve yeni sezona 3 kupa parolasıyla giren Sarı-Lacivertliler, ligin bitimine 7 hafta kala tamamen hedefsiz kaldı. Sezona Süper Lig’de oldukça etkili bir performans göstererek başlayan Fenerbahçe, ilk yarıyı şampiyonluk potasında tamamladı. İkinci devreye üst üste 2 galibiyetle giren Kanarya, daha sonra ise düşüşe geçti.

FENERBAHÇE EN SON 2014-15'TE KUPA KALDIRDI

Fenerbahçe, ligin 20. haftasında Trabzon mağlubiyetiyle başlayan seride, üst üste 7 maçtan galibiyetle ayrılamayınca şampiyonluk yarışından koptu. Taraftarına uzun süredir şampiyonluk sevinci yaşatamayan ve son olarak bunu 2013-2014 sezonunda başarabilen Sarı-Lacivertliler, yarıştan kopunca öncelikli hedefi Ziraat Türkiye Kupası olarak belirledi. Ama bu da olmadı. Kanarya, kupa olarak en son 2014-15’te TFF Süper Kupa’yı kaldırdı.

KADIKÖY KUMDAN KALE OLDU

Ziraat Türkiye Kupası’ndan elenen Fenerbahçe’nin ligin bitimine 7 hafta kala lider Trabzonspor ile arasında 13 puanlık bir fark bulunuyor. Puan farkının yanı sıra zirveyle Fenerbahçe arasında 6 ekibin bulunması da Sarı-Lacivertliler’in şampiyonluk ihtimalini ortadan kaldırıyor. Fenerbahçe, lig ve kupadaki başarısızlığının yanı sıra uzun yıllardır sahasında yenilmediği Galatasaray (20 yıl) ve Trabzonspor’a (23 yıl) da evinde mağlup oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal