Kaan Kural Tivibu Spor’dan Ayrıldı Mı?

Şu sıralar basketbol yorumculuğuna Tivibu Spor’da devam eden Kaan Kural, bir süredir “NBA’de Bugün” adlı programda yer almıyor. Basketbolseverler son günlerde en çok bu soruyu merak ediyor: “Kaan Kural Tivibu Spor’dan ayrıldı mı?“

28.09.2018-11:57 - (Son Güncelleme: 28.09.2018-11:53) Kaan Kural Tivibu Spor’dan Ayrıldı Mı?

Kaan Kural Kimdir?

1974 yılında Ankara’da doğan ve basketbol sevgisi ve bilgisiyle tanıdığımız ekranların sevilen isimlerinden biridir. Eğitim hayatının ilk yıllarını Ankara Koleji’nde tamamlamıştır. Bu okulu başarı ile tamamlamasının ardından Uluslararası İlişkiler eğitimi için Boğaziçi Üniversitesi’ne gitmiştir.

Medya dünyasında prestijli bir kariyer elde etmiş olsa da gençlik yıllarında medya sektörüne adım atmanın kendisinin hiç de aklında olmadığını belirten Kaan Kural, ilk olarak Fast-Break dergisinde yazı işleri bölümünde işe başlamıştır. Daha sonra Yeni Yüzyıl adlı gazetede köşe yazarlığı yapmaya başlayan Kural, bu kadar tanınmasını NTV ve NTV Spor ekranlarında yorumculuk yaptığı programlara borçludur. Özellikle Murat Kosova ile birlikte yaptıkları basketbol yorumları kamuoyu tarafından büyük bir ilgi ve takdirle karşılandı.

NTV Spor’un yayın hayatına geçmesiyle ‘Son Periyod’ ve ‘NBA Stüdyo’ adlı programlarla basketbolseverlerin en çok takip ettiği isimlerden biri olan Kaan Kural, uzun yıllar NTV Spor’da yorumculuk yaptı. Deneyimli basketbol yorumcusu, NTV Spor’un kapatılmasıyla yorumculuk kariyerine Tivibu Spor’da devam ediyor.

Tivibu Spor’dan Ayrıldı Mı?

Son dönemde, Tivibu Spor ekranlarında yorumculuk yaptığı NBA’de Bugün adlı programda yer almayan Kaan Kural’ın kanaldan ayrıldığı yönünde pek çok haber yer aldı. Ancak işin aslının öyle olmadığı anlaşıldı.

Bir süredir yurt dışında bulunan Kural’ın kısa süre içerisinde Türkiye’ye dönerek Tivibu Spor’daki görevine devam edeceği öğrenildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal