Juventus'tan Merih Demiral Cevabı

İtalya devi Juventus, gelecek sezon planları yapan ve milli oyuncu Merih Demiral’ı transfer etmek isteyen kulüplere şu şekilde mesaj verdi “Satmıyoruz”

03.03.2020-14:29 - (Son Güncelleme: 03.03.2020-14:27) Juventus'tan Merih Demiral Cevabı

İtalya devi Juventus, gelecek sezon planları yapan ve milli oyuncu Merih Demiral’ı transfer etmek isteyen kulüplere şu şekilde mesaj verdi “Satmıyoruz”

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus, yıldız oyuncu Merih Demiral'ı kadroda tutma kararı verdi. Sezon başında fazla şans bulamayan fakat daha sonra şans bulduğu karşılaşmalarda gösterdiği oyunla dikkatleri üstüne çeken ve Sarri'den formayı alan Merih Demiral talihsiz bir sakatlık yaşaması sonucu sezonu kapatmıştı.

Milli futbolcu Merih sakatlık sürecinde olmasına rağmen gelecek sezonun planlarını yapan AC Milan, Roma ve Sevilla gibi kulüpler, Juventus ile transfer için temasa geçti. Bu sezon başında Leicester City ve Atletico Madrid tarafından yapılan transfer tekliflerini reddeden Juventus Yönetimi, benzer stratejiyi AC Milan, Roma ve Sevilla ile gelecek sezon için gelen transfer tekliflerinde de izledi ve "Merih Demiral'ı kiralık göndermeyeceğiz, bonservisi ile de satmyacağız" yanıtını verdi.

Juventus ile olan mukavelesi 2024 Haziran ayına kadar süren yıldız futbolcu Merih Demiral da kariyerine Torino'da devam etmek istediği ifade edildi. Eskisinden daha güçlü ve iyi bir şekilde Juventus'a döneceğini söyleyen Merih Demiral, "Kısa bir süre içerisinde dönmek için çalışıyorum, çaba sarf ediyorum. Kulübüm tüm imkanları ile benimle yakından ilgileniyor ve onlara minettarım" ifadelerinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal