Juventus’ta Sarri ve Ronaldo’nun Geleceği Belli Oldu

Juventus yönetiminden, takımdaki geleceği ile ilgili belirsizliği devam eden Maurizio Sarri'nin durumu hakkında bir açıklama yapıldı.

21.07.2020-12:39 - (Son Güncelleme: 21.07.2020-12:36) Juventus’ta Sarri ve Ronaldo’nun Geleceği Belli Oldu

Juventus Kulübü Sportif Direktörü Fabio Paratici, Teknik Patron Maurizio Sarri ve Cristiano Ronaldo'nun takımdan gitmeyeceklerini belirtti.

Bilindiği üzere İtalyan basınının son zamanlarda yaptığı haberlerde yönetimin, Maurizio Sarri'nin yerine Mauricio Pochettino'yu istediği ifade ediliyordu.

Lazio ile yapılan karşılaşmanın devamında Sky Italia'ya açıklamalarda bulunan Paratici, bu iddiaları kesin bir dille yalanlarken, 'Medyada çok şey konuşuluyor. Ben 10 yıldır buradayım ve bu sürenin 9 yılında aralıksız olarak zirvedeydik. Allegri ile beş yılda kupalar kazandık. Buna rağmen her puan kaybının, hatta bazen galibiyetler sonrasında bile toplantılar yaptık. Spekülasyonlara alışkınız, gülüp geçiyoruz. Hiç şüphesiz Sarri gelecek sezonda da takımın başında olacak.' şeklinde konuştu.

'RONALDO KULÜPTE MUTLU'

Paratici, Cristiano Ronaldo'nun da mükemmel bir sezon yaşadığını ve takımda mutlu olduğunu aktarırken, 'Sarri'nin Cristiano ile her oyuncuyla teknik direktör arasında olduğu gibi bir diyalog var. Ronaldo burada mutlu ve bizimle olmaya devam edecek.' dite belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal