Juventus Luis Suarez Transferini Bitirmek Üzere!

Lionel Messi gibi Barcelona'dan gitmesi düşünülen Luis Suarez için devler sıraya girdi fakat İtalya şampiyonu Juventus transferi bitirmeye çok yakın.

02.09.2020-10:30 - (Son Güncelleme: 02.09.2020-10:29) Juventus Luis Suarez Transferini Bitirmek Üzere!

İtalyan basını tarafından gelen iddialara göre birkaç gündür Suarez'in menajeriyle iletişim halinde olan Juventus Uruguaylı golcünün senelik 10 milyon euroluk maaş isteğini kabul etti. 33 yaşındaki forveti almak isteyen kulüplerden biri de Fransa devi PSG fakat Torino kulübünün transferi bitirme aşamasına geldiği aktarıldı.

BONSERVİS İSTEYECEKLER Mİ?

Bilindiği üzere Ronald Koeman, Suarez'e artık kulübün bir parçası olmadığını belirtmiş ve takımdan gitmesi için özgür olacağı aktarmıştı. Dolayısıyla Barcelona'yla yeni sezonun sonuna kadar kontratı olan Uruguaylı golcü için Katalanlar'ın yüksek bir bonservis ücreti istemesi düşünülmüyor. Juventus'un ise bonservis konusunu nasıl çözeceği hususumda haberde bir bilgi yer almadı.

YÖNETİMDEN GERİ ADIM

Messi hakkında da sert tavır sergileyen yönetim daha sonra taraftarın da isyanıyla geri adım atmış ve Arjantinli'ye yeni kontrat önerme kararı vermişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal