Juventus, Gonzalo Higuain’i Gönderdi!

Serie A devi Juventus, Arjantinli forvet Gonzalo Higuain'in takımdan gittiğini duyurdu. Tecrübeli oyuncunun David Beckham’ın sahibi olduğu ABD’deki Inter Miami kulübüne imza atmadı bekleniyor.

18.09.2020-13:22 - (Son Güncelleme: 18.09.2020-13:17) Juventus, Gonzalo Higuain’i Gönderdi!

2016 senesinde 90 milyon avro bonservis ücretiyle Napoli'den Juventus'a giden Gonzalo Higuain'in İtalya serüveni bitti.

SÖZLEŞME KARŞILIKLI OLARAK FESHEDİLDİ

Juventus Kulübü resmi internet sitesinden paylaştığı "Her şey için teşekkürler Pipita (Higuain)" başlıklı açıklamada, 32 yaşındaki Arjantinli forvetin kontratının karşılıklı sonlandırıldığını aktardı.

Paylaşımda, "Birlikte birçok savaş, pek çok belirleyici gol sevinci yaşandı. Şimdi Juventus ve Higuain'in yolları ayrılıyor. Pipita, 3. şampiyonluğunu kazandıktan sonra siyah-beyazlı formayı çıkarıyor." cümleleri yer aldı.

149 MAÇTA 66 GOL

2018 - 2019 sezonunu kiralık olarak Milan ve Chelsea’de sürdüren Arjantinli futbolcu, Juventus ile oynadığı 149 karşılaşmada 66 defa gol sevinci yaşadı.

AMERİKA YOLCUSU

İtalyan medyası, Higuain’in kariyerini eski İngiliz oyuncu David Beckham’ın sahibi olduğu ABD’deki Inter Miami kulübünde devam ettireceğini aktardı.

HEDEF SUAREZ VEYA DZEKO

Yapılan haberlerde ayrıca Juventus'un Higuain'den boşalan koltuğu Barcelona'dan Uruguaylı Luis Suarez veya Roma'dan da Bosna - Hersekli Edin Dzeko'yu kadrosuna katarak dolduracağı iddia edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal