Jürgen Klopp’tan Salah Açıklaması!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un Alman menajeri Jürgen Klopp, geçtiğimiz sezon İngiltere Premier Lig'de gol kralı olan Mısırlı yıldız Muhammed Salah hakkında açıklamalarda bulundu.

22.09.2018-13:15 - (Son Güncelleme: 22.09.2018-13:12) Jürgen Klopp’tan Salah Açıklaması!

Liverpool’un başarılı teknik adamı Jürgen Klopp, Salah'tan aynı performansı tekrarlaması yönünde bir beklentileri olmadığını belirtti.

İngiliz basınına konuşan Klopp, Salah'ın geçtiğimiz sezona da benzer biçimde başladığını vurgularken, "Geçtiğimiz sezon, bu sezonun aynı dönemine kıyasla yalnızca bir gol fazla atmıştı. Bu durum bizim adımıza bir sorun değil. Herkesin Salah’tan aynı performansı beklediğinin farkındayım. Ondan olabildiğince çok gol atmasını istiyoruz fakat geçtiğimiz sezon gösterdiği performansı tekrarlaması gibi bir beklentimiz de yok." yorumunu yaptı.

Mısırlı yıldızın durumuna ilişkin bir krizin söz konusu olmadığını kaydeden 51 yaşındaki menajer, "Hücum futbolcularının gol atamadığı belli dönemlerin olması gayet normal. Salah, rakipleri adına hala büyük bir tehdit. Son oynanan karşılaşmalarda gösterdiği performansla iyi durumda olduğunu gösterdi." ifadelerini kullandı.

Geride kalan sezonda tüm kulvarlarda 44 gol kaydeden Salah, bu sezon şimdiye dek oynadığı 6 karşılaşmada 2 kez fileleri havalandırdı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal