Jürgen Klopp'tan İlginç Karar!

Liverpool'un Alman menajeri Jürgen Klopp gelecek planları hakkında açıklamalarda bulundu.

20.04.2018-13:56 - (Son Güncelleme: 20.04.2018-13:56) Jürgen Klopp'tan İlginç Karar!

Bu sezon Liverpool’u Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale taşıyan başarılı teknik adam Jürgen Klopp geleceğe dair planlarını anlattı.

Alman futbol adamı, İngiliz ekibinden ayrılmasının ardından teknik direktörlüğe 1 sezon ara vereceğini belirterek, Alman devi Bayern Münih'ten kendisine gelen bir teklif olmadığını açıkladı.

2015 senesinde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un menajerliğine getirilen 50 yaşındaki Alman menajer, kulübüyle olan kontratını 2022 senesine kadar uzatmıştı.

Başarılı çalıştırıcı, sözleşmesi sona erene kadar Liverpool'da kalmak istediğini belirten ifadeler kullandı. Liverpool'daki görevinin bitmesinin ardından teknik adamlığa 1 sene ara vereceğini ifade eden Jürgen Klopp, birçok teknik direktörden daha erken emekli olacağını vurguladı.

İlerleyen yaşlarına rağmen aktif olarak teknik direktörlük kariyerlerine devam eden isimlere büyük saygı duyduğunu belirten Jürgen Klopp; "Ancak ben yedek kulübesinde ölmek istemiyorum. Liverpool'daki görevim bittikten sonra 1 yıl tatil yapacağım konusunda aileme söz verdim... Sonrasında ne olacağına ise bakacağız" şeklinde konuştu.

Deneyimli teknik adam, gelecek sezon Alman ekibi Bayern Münih'in teknik direktörlüğünü yapacak Niko Kovac ile ilgili de yorumlarda bulundu. Bayern Münih’in kendisiyle görüştüğü iddialarını net bir ifadeyle dille kabul etmeyen başarılı menajer; "Çalıştırdığım hiçbir takımda sözleşmeme herhangi bir ayrılık maddesi koydurmadım... Bayern yönetimi hem böyle bir maddenin olmayışı hem de Liverpool'da mutlu olduğumu bildiğinden, benimle hiç temasa geçmedi" ifadelerini kullandı.

BeIN Sports

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal