Jürgen Klopp'tan Beklenmedik Çıkış: Maça Çıkmayız!

İngiliz devi Liverpool'un Alman menajeri Jürgen Klopp, İngiltere Lig Kupası'nda oynadıkları Arsenal maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Klopp, çeyrek final tarihinin yeniden düzenlenmesini istedi. Alman menajer, "Aksi halde oynamayız" dedi.

31.10.2019-11:58 - (Son Güncelleme: 31.10.2019-11:54)

Liverpool, Lig Kupası son 16 turunda normal süresi 5-5 biten maçta Arsenal’i penaltılarla geçti ve çeyrek finale kalma hakkına sahip oldu.

Mücadelenin ardından ise Liverpool Menajeri Jurgen Klopp’tan beklenmedik bir çıkış geldi.

"MAÇA ÇIKMAYIZ"

Tecrübeli çalıştırıcı, Aralık ayında Katar’da FIFA Kulüpler Dünya Kupası oynayacaklarına vurgu yaptı ve “Çeyrek final maçı için yeniden uygun bir tarih belirlenmezse maça çıkmayız” ifadelerini kullandı.

“Bu problemin kurbanı biz olmayacağız” diyen Klopp, “Carabao Kupası… Bize, Noel günü saat 3’te olmayacak şekilde, uygun bir gün bulmazlarsa maçı oynamayız. FIFA, bize Kulüpler Dünya Kupası’nın oynanacağı tarihi ve yeri bildirdi. Premier Lig de bize maçı oynamamızı istiyor. Açıkçası hangisini yapacağız? Bir takımın tüm organizasyonlarda yer alamayacağı bir fikstür yaparsanız, fikstürü düşünmek zorunda kalırsınız. Açıkçası bu şimdi başladı” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal