Jürgen Klopp: 'Simeone İle Benzer Bir Hikayemiz Var'

Liverpool Teknik Adamı Jürgen Klopp, Atletico Madrid hocası Diego Simeone'yle hikayelerinin benzediğini söyledi.

17.02.2020-12:49 - (Son Güncelleme: 17.02.2020-12:44) Jürgen Klopp: 'Simeone İle Benzer Bir Hikayemiz Var'
Şampiyonlar Ligi son 16 tur maçlarında Atletico Madrid ile karşı karşıya gelecek olan Liverpool'da teknik adam Jürgen Klopp, rakibi Diego Simeone'ye olan saygısını ve benzerliklerini anlattı.

Jürgen Klopp, Atletico Madrid Teknik Adamı Diego Simeone'yle benzer bir öyküsü olduğunu anlatırken, aralarında yapılan 6 karşılaşmadan yalnızca bir defa galip ayrılabildikleri rakibine karşı önlem alacaklarını aktardı:

"La Liga'da 25 gol attılar ki bu çok fazla bir sayı değil ancak kalelerinde yalnızca 17 gol gördüler ki bu da düşük bir rakam. Son haftalarda sakatlıklarla boğuştular ve birçok golcülerinden yoksun kaldılar. Ancak Alvaro Morata, Valencia karşılaşmasında yedek kulübesindeydi. Diego Costa'nın da antrenmanlara başladığını duydum ve eminim ki Joao Felix de uygun durumda. Eğer bir takım direkt sonuca oynayacaksa bu Atletico olur. Çok saygı duyduğum Simeone elinden gelen her şeyi deniyor."

"Simeone ile benzer bir hikayemiz var. İkimiz de çok uğraştık, kazanamadık ancak hala uğraşmaya devam ediyoruz. O çok rekabetçi biri. Aslında iyi bir ilişkimiz var ama eminim o bunu sahada unutacaktır. Çünkü sahada oldukça hareketli."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal