Jürgen Klopp: Simeone Dünya Klasında Bir Teknik Direktör

Liverpool menajeri Jürgen Klopp, Atletico Madrid karşılaşması öncesinde yapılan basın toplantısında açıklamalar yaptı.

18.02.2020-12:55 - (Son Güncelleme: 18.02.2020-12:51) Jürgen Klopp: Simeone Dünya Klasında Bir Teknik Direktör

Liverpool menajeri Jürgen Klopp, Atletico Madrid karşılaşması öncesinde yapılan basın toplantısında açıklamalar yaptı.

Klopp, Simeone'nin çalıştırdığı takımların her zaman zor bir rakip olduğunu ifade ederek Arjantinli teknik adamın her zaman 'zorlayıcı' olduğunu belirtti. Klopp, saha kenarından kendisine hareketli dendiğini ama Simeone'nin kendisinden daha heyecanlı olduğunu ifade ettiği ve salonda gülüşmelere sebep olan açıklamasında, "Herkes bana saha kenarında çok duygusal hareketler yaptığımı söylüyor. Bu konuda benim seviyem 4 ise Simeone'ninki 12. Ben onun yanında anaokulu polisi gibi kalırım " açıklamasında bulundu.
Klopp ayrıca karşılaşmanın çok zorlu olacağını, Simeone'nin dünya klasında bir teknik direktör olduğunu belirtti.

Sağ bek denince dünyada akla ilk gelen oyuncularından Brezilyalı efsane Cafu, Trent Alexander-Arnold'un göstermiş olduğu performansına geçtiğimiz gün övgü dolu sözlerde bulunmuş ve "Trent Ballon D'Or'u almaya kesinlikle hak kazandı." İfadelerinde bulunmuştu. Liverpool'un Alman menajer Jürgen Klopp, basın toplantısında yapmış olduğu açıklamada "Cafu gibi bir sağ bek Trent için

Ballon D'Or'u kazanması gerektiğini söylüyor. Trent'e daha fazla hayran olamazdım. Trent'in büyük potansiyeli var ama Trent Ballon d'Or'u kazanabilir mi, bununla ilgili hiç bir fikrim yok" açıklamasında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal