Jürgen Klopp: Ondan Sonra İtalya'yı Düşünebilirim

Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. Klopp, İtalya'da çalışmayı düşünmediğini ifade etti.

17.02.2020-16:25 - (Son Güncelleme: 17.02.2020-16:22) Jürgen Klopp: Ondan Sonra İtalya'yı Düşünebilirim

Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. Klopp, İtalya'da çalışmayı düşünmediğini ifade etti.

Bir İtalyan radyosuna açıklamada bulunan Klopp, " En azından şimdilik İtalya'ya gelmeyeceğim. Çünkü, Liverpool'dan sonraki hayatımda seyahatlere çıkmak istiyorum. Bir kadeh güzel şarap için İtalya'ya gelebilirim. Arrigo Sacchi, Carlo Ancelotti veya Maurizio Sarri ile keyifli sohbetler için olabilir. Ülkenizi, ikliminizi, fantastik yemeklerinizi seviyorum. " açıklamasında bulundu.

Teknik direktör olarak neden İtalya'da çalışmak istemediği sorusuna Klopp, " Öncelikle, çalıştığım ülkenin dilini bilmem gerekiyor. Belki 1 yıl ara veririm ve İtalyanca'yı öğrenirim. Ondan sonra İtalya'yı düşünebilirim. Ancak, tatiller için İtalya favori duraklarımdan birisi. " ifadelerinde bulundu.

Arrigo Sacchi'nin bırakmış olduğu izlerini takip ettiğini aktaran Jürgen Klopp, " Arrigo Sacchi'den çok şey öğrendim. Milan'da yaptığı şeyleri anbean takip ettim. Arrigo'nun taktiklerini takımlarıma adapte ediyorum. Bugün Liverpool'da uyguladığımız her şeyin felsefesinde Arrigo Sacchi yatıyor. " açıklamalarında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal