Jürgen Klopp: 'İnanılmaz Bir Olaydı'

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'un teknik adamı Jürgen Kloop, bir hastanede sağlık çalışanlarına destek oldu.

28.03.2020-09:30 - (Son Güncelleme: 28.03.2020-09:22) Jürgen Klopp: 'İnanılmaz Bir Olaydı'
Alman teknik direktör, kulübün resmi web sitesinde bulunan yazısında, yeni tip coronavirüs salgını sebebiyle daha önce tanık olmadıkları bir gün yaşadıklarını söyledi. Kendisinin iyi olduğunu fakat etrafında olan bitenlerden şüphe duyduğunu belirten Kloop, "Dışarıya ne kadar az insan çıkarsa hastalığa yakalanan kişi sayısı o kadar az olacak. Şu anda başka bir çözüm yolu gözükmüyor. Disiplinli olmalıyız ve insanlarla aramızdaki fiziksel mesafeyi korumalıyız." yorumunu yaptı.

Kloop, bir hastanenin yoğun bakım odasının giriş kısmında, içeride çalışan hemşireler ve doktorlara destek için Liverpool'la özdeşleşen "Asla yalnız yürümeyeceksin" şarkısının söylendiği anlara ait videonun kendisine yollandığından bahsederek, şu sözleri söyledi:

"İnanılmaz bir olaydı, bir anda ağlamaya başladım. Bu insanlar sadece çalışmıyorlar, ayrıca iyi bir karaktere de sahipler. Kendi canlarını tehlikeye atarak hasta insanlara yardım ediyorlar. Onlara daha fazla hayranlık ve minnet duyamazdım."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal