Josef de Souza’dan Derbi Öncesi Fenerbahçe’ye Destek!

Sezon başında Fenerbahçe’den Suudi Arabistan'ın Al Ahli takımına transfer olan Brezilyalı futbolcu Josef de Souza, Galatasaray derbisi öncesi eski takımına şans diledi.

31.10.2018-17:09 - (Son Güncelleme: 31.10.2018-17:09) Josef de Souza’dan Derbi Öncesi Fenerbahçe’ye Destek!

Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Josef de Souza, derbi öncesi açıklamalarda bulundu. Brezilyalı orta saha, yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe taraftarına sitemde bulunurken, "Taraftarların bir bölümünün ben takımdan ayrıldıktan sonra bana değer vermeye başladığına şahit oluyorum. Diğer futbolcuların gol atması için koşan futbolculara değer vermeyi öğrenin." ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'de 11. hafta mücadelesinde Galatasaray deplasmanına konuk olacak Fenerbahçe’nin eski oyuncularından Josef de Souza, karşılaşma öncesi sarı lacivertlilere destek verdi.  

Sosyal medya hesabı üzerinden Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan derbide Galatasaray'a attığı golün videosunu paylaşan Souza, paylaşımının altında şu ifadelere yer verdi:

" Spor Toto Süper Lig’de bu haftanın derbi haftası olduğunu biliyorum. Bu karşılaşma için Fenerbahçe’ye sonsuz şans diliyorum. Kulübün şu anki durumundan ötürü üzüntü duyuyorum. Ancak kesinlikle Fenerbahçe yeniden şampiyon olduğu günlere dönecektir. Bir üzüntüm daha var. Taraftarların bir bölümünün ben takımdan ayrıldıktan sonra bana değer vermeye başladığına şahit oluyorum. Diğer futbolcuların gol atması için koşan futbolculara değer vermeyi öğrenin." 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal