Josef de Souza Bombası! Sözleşmesini Feshedip Geliyor

Fenerbahçe'den Al Ahli'ye transfer olan Brezilyalı orta saha Josef de Souza sözleşmesini feshedip sarı lacivertli kulübe geri dönmenin planlarını kuruyor.

20.06.2020-15:38 - (Son Güncelleme: 20.06.2020-15:33) Josef de Souza Bombası! Sözleşmesini Feshedip Geliyor

Suudi Arabistan’ın Al Ahli ekibine iki yıl önce 12 milyon euro bonservis karşılığında transfer olan Josef de Souza’nın, ödeme kriziyle karşı karşıya kaldığı ortaya çıktı.

JOSEF DE SOUZA SÖZLEŞMESİNİ FESHEDİYOR

Suudi basınına göre, bir süredir ülkesine döneceği ve futbol hayatına orada devam edeceğine yönelik söylentiler çıkan Brezilyalı futbolcu, Al Ahli kulübüne bir tebligat yaptı ve kulübü, sözleşmesini feshetmekle tehdit etti.

1,5 MİLYON EURO ALACAĞI VAR

1 milyon euro sözleşmesiyle ilgili konulardan, 500 bin euro da ödemesi geciken maaşlarından alacağı olduğunu savunan Josef de Souza’nın, bu ödemelerin yapılmasını talep ettiği bildirildi.

JOSEF FIFA'YA GİTTİ

Bunun üzerine alarma geçen Al Ahli kulübünün gecikmiş maaşlarda belli bir ödeme yaparak krizi çözmeye çalıştığı ancak yeterli olmadığı aktarıldı.

SOSYAL MEDYADAN MESAJI VERDİ

Bu gelişmelerin yaşandığı bir ortamda Josef de Souza’nın twitter hesabından gerçekleştirdiği bir paylaşım dikkat çekti. Futbol topu ve alarm emojisiyle birlikte ‘Oyun bitti’ diye yazan 31 yaşındaki futbolcunun, ayrılık konusunda mesaj verdiği yorumları yapıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal