Jose Sosa İçin Bomba Transfer İddiası!

Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun "Benim bütçem Sosa'nın maliyetini karşılayacak düzeyde değil" açıklaması sonrası Beşiktaş’ın Arjantinli oyuncuyu transfer listesine aldığı öğrenildi.

13.04.2018-10:52 - (Son Güncelleme: 13.04.2018-10:47) Jose Sosa İçin Bomba Transfer İddiası!

Siyah beyazlı idarecilerin bu açıklama sonrası Jose Sosa’nın menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdiği ve Arjantinli oyuncuyu önümüzdeki sezonun kadrosuna görmek istedikleri iddia edildi.

ŞENOL GÜNEŞ İSTERSE BEŞİKTAŞ FORMASI GİYECEK

Beşiktaş’tan İtalyan ekibi Milan'a transferi döneminde Sosa’nın ısrarla gitmek istemesi ve açıklamaları yüzünden tecrübeli orta sahaya kırgın olan Başkan Fikret Orman'ın Sosa transferine olumlu yaklaştığı ve teknik direktör Şenol Güneş'in de onay vermesi halinde Arjantinli oyuncunun Beşiktaş forması giyeceği öne sürüldü.

YILLIK 2,5 MİLYON EURO

Siyah beyazlı yönetimin Sosa'nın menajeriyle yaptığı görüşmede yıllık 2.5 milyon Euro önerdiği belirtildi. Trabzonspor’da istediği ortamı yakalayamayan Jose Sosa'nın da eski kulübü Beşiktaş'a dönme konusunda çok istekli olduğu gelen haberler arasında.

Beşiktaş’ın Ukrayna’nın Metalist takımından 2014-2015 sezonunda kadrosuna kattığı Arjantinli yıldız ilk sezonunda toplam 37 maçta forma giyerken 5 gol atıp 9 da asist yaptı.

EN İYİ DÖNEMİNİ BEŞİKTAŞ'TA GEÇİRDİ

Tecrübeli orta saha kariyerinin en parlak dönemini ise 2. sezonunda yaşadı. Siyah beyazlı formayla toplamda 41 maça çıkan Sosa 9 gol ve 14 asistlik performans gösterirken, Spor Toto Süper Lig'de yaptığı 12 asistle, ligin asist kralı olmayı başardı.

Arjantinli yıldız Beşiktaş'taki başarılı dönemin ardından İtalyan devi Milan'a 7.5 milyon euro bonservisle transfer olmuştu.

Takvim
 
Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal