Jose Sosa: Her Değişim Beraberinde Bir Zorluk Getirir

Bordo Mavili yıldız futbolcu Sosa’Bir hayalimiz var ve bunu herkes biliyor’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

09.01.2020-17:28 - (Son Güncelleme: 09.01.2020-17:23) Jose Sosa: Her Değişim Beraberinde Bir Zorluk Getirir

Devre arası hazırlık kamp çalışmalarını teknik direktör Hüseyin Çimşir yönetiminde Antalya’da devam eden Trabzonspor’da Arjantinli yıldız futbolcu Jose Sosa basın mensupların sorularını yanıtladı.

Bordo Mavili yıldız futbolcu Sosa’Bir hayalimiz var ve bunu herkes biliyor’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

İŞTE JOSE SOSA’NIN AÇIKLAMALARI:
"Ünal hocamıza teşekkür etmemiz gerekiyor. Her değişim beraberinde bir zorluk getirir. Bunun bilincindeyiz. Hüseyin Çimşir'e yardımcı olmamız gerekiyor. Hem onun hem de bizim için kolay olmayacak. Yeni bir başlangıç. Bunun bilincinde insanlar olarak güçlerimizi birleştirirsek işimizin kolay olacağını düşünüyorum"

"Takımlar puan olarak birbirine yakın. 2. yarı her zaman birinci yarıdan daha zor geçer. Belki daha yukarıda da olabilirdik. Zirveden uzak değiliz. Zirveye yaklaşma şansımız var. Bunun için çalışmalarımızı sürdürmeye çalışıyoruz"

"Sezon başında başkanımızla yaptığımız görüşmede kendisine de ifade etmiştim. Saha içindeki başarıma odaklanmış durumdayım. Sözleşme konularını menajerim sürdürüyor. Sadece takımımın ve kendimin saha içindeki başarısına odaklanmış durumdayım. Kendi işime odaklanmam amacıyla durumun böyle olması gerekiyor. Bunun da en doğrusu olduğunu düşünüyorum"

"İlk başta ben de futbol dışı sorunlar yaşadım. Şehire adaptasyon konusunda sıkıntı yaşamadım. Türkiye'de bulunmuştum. Adapte olabilmek amacıyla hem içeriden hem dışarıdan yardıma ihtiyacınız var. İlk başta biraz zorluklar yaşadım. Şu an burada burada bir hayalimiz var. Bunu herkes biliyor ve bu hayalimizi gerçekleştirmek istiyoruz" ifadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal