Jose Sosa Fenerbahçe'ye Geliyor!

Trabzonspor’un Arjantinli futbolcusu Jose Sosa için transfer belirsizliği sona eriyor. Trabzonspor- Estudiantes- Fenerbahçe kulüplerinin kıyasıya yarıştığı transfer harekatında galip belli oluyor.

14.08.2020-09:57 - (Son Güncelleme: 14.08.2020-10:39) Jose Sosa Fenerbahçe'ye Geliyor!

Mert Hakan Yandaş'ı alıp Galatasaray'a çalım atan Fenerbahçe, sol beki olan Filip Novak'ı transfer ettiği Trabzonspor'un Kaptanı'nı da almaya çok yakın... Karadeniz ekibinin devre ortasından bu yana sunduğu kontrat uzatma tekliflerine olumlu cevap vermeyen Jose Sosa'nın sarı-lacivertli takım ile bir senesi opsiyonlu olmakla beraber 2 yıllığına anlaşmaya vardığı ortaya çıktı. Bordo mavililerden takım arkadaşı Pereira'nın 17 Temmuz'da attığı "Seni bekliyorum" mesajına yanıt vermeyen Sosa'nın; 2002 senesinde futbola başladığı ve kariyerini sonlandırmak istediği Estudiantes takımından gelen teklifi de cevapsız bıraktığı öğrenildi.

ALİ KOÇ VE EMRE BELÖZOĞLU İKNA ETTİ

Estudiantes Başkanı Juan Sebastian Veron, 'Sosa'yı geri getirmek için şartlarımızı zorluyoruz, ancak bize konuyla alâkalı hiçbir şey söylemiyor' şeklinde itiraf etti. Fenerbahçe ile temas halinde olduğu için Arjantin planlarını ilerleyen yıllara bırakan Sosa'yı, Başkan Ali Koç ile sportif direktör Emre Belözoğlu'nun ikna ettiği kaydedildi.

Emre'nin olmayışında Fenerbahçe orta sahasında 'Liderlik' görevini yerine getirecek olan Sosa'nın, Türkiye Kupası Finali sonrasında tatil için gittiği Ibiza'dan (İspanya) kısa zaman içinde İstanbul'a gelmesi ve kontrat imzalaması planlanıyor.

TRABZONSPOR’IN ISRARI SÜRÜYOR

Jose Sosa ile birlikteliğini sürdürmek isteyen Trabzonspor'un, Fenerbahçe ile resmi kontrat imzalamadan önce Arjantinli orta sahaya bir teklif daha sunacağı ortaya çıktı. Daha önce teklif edilen fiyatların üzerinde olması düşünülen bu yeni teklif, tecrübeli oyuncunun menajerine sunulacak ve Sosa'ya "Kaptan yuvada kal" mesajı verilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal