Jose Mourinho: 'Para Nehirleri Kurudu'

Tottenham teknik direktörü Jose Mourinho, coronavirüsün futbol ekonomisini derinden sarstığını belirtti.

28.05.2020-14:10 - (Son Güncelleme: 28.05.2020-14:08) Jose Mourinho: 'Para Nehirleri Kurudu'

İşte Jose Mourinho'nun, "Para nehirleri kurudu" açıklamasının devamı şu şekilde.

Jose Mourinho, "Dürüst olmak gerekirse, transfer dönemi açıldığında herkes için zor bir süreç başlayacak. Şu an hiçbirimiz transferde ne yaparız diye düşünmüyoruz. Asıl önceliğimiz sağlık otoritelerinin belirleyeceği kurallara harfiyen uymak. Sadece testler, durumlar vs. değil. Her şeyi düşünüyoruz. Ancak, elbette transfer döneminde çok farklı bir piyasa bizi bekliyor." ifadelerini kullandı.

'ARTIK ÇILGIN BONSERVİS RAKAMLARINI GÖREMEYECEĞİZ'

"Hepimizi çok farklı bir dünya bekliyor, futbol dünyasını da..." şeklinde cümlelerine devam eden Portekizli Hoca, "Artık, çılgın bonservis rakamları ve maaşlar göremeyeceğiz. Bazı ligler ve bazı kulüplerin yaptığı inanılmaz yatırımlar artık söz konusu olmayacak. Çılgın rakamlara ve olağanüstü harcamalara alışmıştık ama bundan sonra görmeyeceğiz." diye belirtti.

"Transfer dönemi ne zaman olacak?" şeklinde yöneltilen soruya Mourinho, "Bence Temmuz ya da Ağustos ayında transfer dönemi olmayacak. Daha sonrası için açılabilir. Benim kulübüm ise bu konuda çok tedbirli ve temkinli hareket edecek. Dengeyi bozmadan hareket edeceğiz." yanıtını verdi.

Portekizli teknik adam, "Futbol için para nehirleri kurudu artık. Duruma saygı göstereceğiz. Sadece futbol için değil, tüm dünya ve toplumlar için tasarruflu ve tutumlu olma dönemi geldi." İfadeleriyle konuşmasını sonlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal