Jordan'ın Ağzından, Çarpıcı Kokain Hikayesi!

Chicago Bulls'un efsane oyuncusu Michael Jordan, Bulls takmının 1980'lerde inanılmaz kokain anısını anlattı.

20.04.2020-17:56 - (Son Güncelleme: 20.04.2020-17:41) Jordan'ın Ağzından, Çarpıcı Kokain Hikayesi!
Yakında yayınlanacak olan "The Last Dance" belgesel serisinin ilk 2 bölümünde ve Bulls tarihinin en olay olacak konularından bir kaç tanesi şimdiden söylendi. Belki de en çarpıcı olanlarından bir tanesi, sezon süresince uyuşturucu kullanmış Bulls basketbolcularını anlatıyordu.

Jordan, hikayeyi kendi gözünden anlattı ve bir dönem, hiç bir şey bilmeden bir otel odasına girmişti:

"Bir keresinde, sezon öncesiydi, sanırım Peoria'daydık. Oteldeydi, bu yüzden takım arkadaşlarımı bulmaya çalışıyordum. Kapıları çalmaya başladım. Bir kapıya geldim ve kapıyı tıklattığımda birinin 'Şşşş ... dışarıda biri var' dediğini duydum. Ve sonra derin bir ses 'Kim o?' demişti, ben de 'MJ' dedim. Sonra hepsi dedi ki, 'Ah s**tir et, o sadece bir çaylak, sıkıntı yapma.'"

"Kapıyı bir açtılar, içeri girdim ve neredeyse tüm ekip oradaydı. Ve küçük bir çocuk olarak hayatımda hiç görmediğim şeyler vardı. Bir tarafta kokain çizgileri, öbür tarafta ot içenler, bir tarafta da kadınlar vardı."

"İlk söylediğim şey, 'Abi, çıkıyorum ben' oldu. Çünkü düşündüğüm tek şey şuydu, eğer gelip şu an bu yere baskın yaparlarsa, bu odada bulunan herkes kadar suçlu olurdum. Ve o andan itibaren aşağı yukarı kendi başımaydım."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal