Jordan, MVP Olduğu Kampta Garsonluk Yapmış!

'The Last Dance' belgeselinde geçmeyen, en iyi Michael Jordan anısını anlatıldı.

24.04.2020-17:17 - (Son Güncelleme: 24.04.2020-17:13) Jordan, MVP Olduğu Kampta Garsonluk Yapmış!
ESPN tarafından yayına giren, 10 bölümlük belgesel "The Last Dance", yalnızca iki kısmı ile, 1997-98 Chicago Bulls takımının perde arkasından birkaç hoş sahneyi seyirciye başarılı bir biçimde sundu.

Yine de, bütün öyküler "The Last Dance"de yok.

Yönetmen Jason Hehir, geçen günlerde Bulls'un efsane oyuncsunun lise ikinci sınıfa giderken istatistiklerini abarttığı hikayenin, edit odasında nasıl dışarıda kaldığından bahsetti:

"Herkes onun takımdan kesilme hikayesini biliyor. Bunu anlatmak zorundaydık, ama bu herkesin bildiği bir bilgiydi. Ancak ikinci sınıf ve son sınıf arasındaki yükselişinde, lise koçu istatistiklerini yalan söyleyerek onu beş yıldızlı basketbol kamplarına sokmaya çalışıyordu. Onu oraya sokabilmek için istatistiklerini süslüyordu, çünkü ismi meşhur değildi. Kuzey Karolina, Wilmington'daki lise çocuklarına kimse bakmaya gelmiyordu. Kendisi bir hafta boyunca kamptaydı ve ebeveynleri sadece bu kadarını karşılayabiliyordu. Ve o ilk hafta o kadar iyi oynamıştı ki, tüm kampın MVP ödülünü almıştı.

Patrick Ewing, Len Bias ve diğer bazı adamlar da kamptaydı ama Michael o zaman herkesi büyülemişti. Daha fazla kolej koçu onu izlerken görsün diye, ikinci bir hafta kalması için yalvarmışlardı ve ebeveynleri de 'bunu karşılayamayız' demişlerdi. Onlar da 'Tamam, mutfakta çalışırsa onun için bu parayı öderiz' diye karşılık vermişlerdi. Michael o ikinci hafta MVP ödülünü kazanmıştı kampta çocuklara punch ve ızgara peynir servis eden bir garson olarak çalıştıktan sonra, aynı çocukları sahada öldürüyordu."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal