Joachim Löw’den Mesut Özil’e Sitem!

Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, Arsenal forması giyen Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil’le ilgili açıklamalar yaptı.

28.09.2018-13:21 - (Son Güncelleme: 28.09.2018-13:19) Joachim Löw’den Mesut Özil’e Sitem!

Joachim Löw, kısa bir süre önce Londra'da bulunan Arsenal antrenman sahasını ziyaret etmişti. Deneyimli teknik adam, takımda forma giyen Alman futbolcularla görüştüğünü fakat Mesut'un bunu bilmesine karşın buluşmaya gelmediğini açıkladı. Löw, "Mesut’la uzun seneler beraber çalıştık, en azından bana geri dönebilirdi." dedi.

Irkçı yaklaşımlar karşısında tepkisini göstererek, Almanya Milli Takımı'nı bırakan Mesut Özil, Joachim Löw ile görüşmemekte ısrarcı…

Birkaç gün önce Londra'daki Arsenal idmanını ziyarette bulunan Joachim Löw, ziyaret öncesi kulübe haber verdiğini ve Alman futbolcularla görüşmek istediğini belirtti.

Löw, Mesut Özil’in dışındaki tüm Alman futbolcularla görüştüğünü ancak Mesut'un bu buluşmadan haberdar olmasına karşın katılmadığını belirtti.

Alman teknik adam,"3-4 saat boyunca Arsenal'in tesislerinde bulunduk. Fakat Mesut Özil, bunu bilmesine karşın gelmedi. Israrla bizimle konuşmak istemiyor, nedenini bilmiyorum." şeklinde konuştu.

Tecrübeli çalıştırıcı, Mesut Özil’le uzun seneler beraber çalıştıklarını, en azından bir geri dönüş beklediğini söyledi.

Joachim Löw, Mesut'un Almanya Milli Takımı’nı bırakmasından sonra pek çok kez kendisini aradığını fakat çağrılarının cevapsız kaldığını ifade etmişti. Mesut Özil ise hakkında yapılan birçok açıklamaya karşın, Almanya cephesinden herhangi bir kişi ile diyaloğa girmemesi ve duruşundan taviz vermemesi ile dikkat çekti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal